Джаз під зірками «Джаз крізь час» SOLOVIOV & Band

09 лютого 2023

19:00

Київ, Київський планетарій

Событие прошло!

Київський Планетарій в рамках власного мистецького проекту ARTSpace® запрошує послухати неперевершений джаз під зоряним небом!
Улюблене шоу глядачів Киівського Планетарію незалежно від їх віку. Кожен зможе отримати насолоду від музики та почути цікаві факти з історії джазової музики . Цього вечора Ви відчуєте як змінювалися життя та музика починаючи з 30-х років минулого століття по сьогоднішній час, а яскраві сферичні проекції на куполі Київського Планетарію посилять гармонію та красу музики.
Ви поринете у вирій найвідомішіх світових музичних хітів у новому джазовому звучанні, а також авторськіх композицій відомого українського композитора та піаніста Андрія Соловйова. Дізнаєтесь - чи може буди джазом класична музика, рок та наша рідна українська народа пісня.
Цього вечора на сцені разом з Андрієм будуть відомі українські музиканти, яких, без перебільшення, можна назвати сучасною українською музичною елітою.
Для Вас звучатимуть рояль, саксофон, контрабас, гітара, барабани під запалюючий джазовий вокал.

Ваші квитки – це Ваші гроші, які в будь якому разі не будуть втрачені**

**У разі відміни(зупинки) програми у зв’язку з повідомленням про повітряну тривогу, кошти за квитки не повертаються, однак Київський Планетарій гарантує перегляд даної програми в повному обсязі таким чином: якщо в період проведення програми буде повідомлено про повітряну тривогу, відвідувачам необхідно буде перейти в найближче укриття (станція метро Олімпійська). Після повідомлення про відбій повітряної тривоги, програма буде продовжена в межах загальної тривалості. У разі, якщо повідомлення про відміну повітряної тривоги буде оголошено пізніше, ніж до 20:15 год., проведення програми переноситься на іншу дату зі збереженням квитків відвідувачів.