Італійська музика під зоряним небом!

07 жовтня 2022

19:00

Київ,

Событие прошло!

Київський Планетарій в рамках мистецького проекту ARTSpaceзапрошує послухати визнані шедеври Італійської музики під зоряним небом!Подаруйте собі годину відпочинку та відновіть сили для подальшої боротьби !
Ви зможете поринути в світ італійської культури, відчути неповторність світових хітів та захопитися унікальними зоряними проекціями на одному з найбільших куполів Європи.
Ми впевнені, що немає такої людини, яка б не знала хоча б одну італійську пісню - всі вони відрізняються особливим національним колоритом, неперевершеними мелодіями та яскравим звучанням. Тому пропонуємо спільно з нами перейнятися вечором вишуканої музики, яка подолала всі вікові кордони часу, у виконанні віртуозних музикантів та вокалістів:
- Дует «Relax» - чуттєва скрипка та елегантний саксофон - Гаврачинська Оксана та Орлов Микола. Учасники масштабних концертів із зірками України та Європи у найкращих концертних залах. Співпрацювали з легендарним Енніо Морріконе, солістами театру Ла Скала. Супроводжували популярні телепроекти "Танці зі зірками", "Голос", "Х-Фактор".
- Заморський Євгеній. Баритон. Соліст Заслуженого Академічного ансамблю пісні та танцю Збройних Сил України, Київського театру естради. Постійний учасник міжнародного музичного фестивалю "O-FEST". Виступав у різноманітних вокальних проектах у Китаї, Канаді, США та країнах Європи. Працює у різних жанрах – від класики до джазу.
- Олійник Юлія. Солістка Заслуженого Академічного ансамблю пісні та танцю Збройних Сил України, Київського театру естради. Переможниця та володар ГРАН-ПРІ міжнародних вокальних конкурсів. Нагороджена Музичною Премією від AMERICAN UKRAINIAN HOUSE за популяризацію української пісні у США. Лауреат міжконтинентальної премії "UNITED BY SONG" (EthnoFM radio, США). Виконувала головну роль у музичних виставах "МАРЛЕН ДІТРІХ - МІЙ БЛАКИТНИЙ ЯНГОЛ" та "PARIS, MON AMOUR". Солістка престижних музичних проектів "ROCK HITS FOREVER", "ПРИМАДОННА", "ЛЮБИМІ ПІСНІ ЛЕОНІДА УТЕСОВА" та ін.
Запальні професіонали подарують Вам захоплення від італійських хітів* :
Amor – Луїс Мігель
Passione – Франко Кореллі
Historia Amor – Луїс Мігель
Angeli – V. Losi
Bessame Mucho – Консуело Веласкес
Celito Lindo – Mariachi Aquila
Granada – Андреа Бочеллі
Buona Sera – Фред Бускальоне
Quando - Engelbert Humperdinck
Somos Novios - Андреа Бочеллі
Portofino - Андреа Бочеллі
Soul Bossa – Quincy Jones
Volare – Доменіко Модуньйо
Amore No – Адріано Челентано
Mambo 5 – Луї Бега
Mambo Italiano – Беті Мідлер
Mama Maria – Рікі Павері.
*Репертуар програми може бути змінений виконавцями.
Пориньте разом з нами у чарівну атмосферу любові та пристрасті!
Ваші квитки – це Ваші гроші, які в будь якому разі не будуть втрачені**
**У разі відміни(зупинки) програми у зв’язку з повідомленням про повітряну тривогу, кошти за квитки не повертаються, однак Київський Планетарій гарантує перегляд даної програми в повному обсязі таким чином: якщо в період проведення програми буде повідомлено про повітряну тривогу, відвідувачам необхідно буде перейти в найближче укриття (станція метро Олімпійська). Після повідомлення про відбій повітряної тривоги, програма буде продовжена в межах загальної тривалості. У разі, якщо повідомлення про відміну повітряної тривоги буде оголошено пізніше, ніж до 20:15 год., проведення програми переноситься на іншу дату зі збереженням квитків відвідувачів.