Моменти/Momenti. Театр драми і комедії «На лівому березі»

30 квітня 2023

17:00

Київ, Київський академічний театр драми та комедії на лівому березі Дніпра

Событие прошло!

Про подію

“Моменти/Momenti ”Вистава “Моменти/Momenti ” від італійського режисера Маттео Спіацці, який вже відомий українському глядачеві виставою “Сімейний альбом”. Перед нами прем'єра у жанрі “паперова рапсодія “. Чому саме паперова? Тому, що всі герої вистави ніби застрягли у минулому серед паперів бюрократичної машини.

Ми знайомимось з ними у 1970-ті і ця історія триває до часів незалежності. Однак для них нічого не змінюється. Їх паперове життя не залежить від моди і політики. Вони постійно здають звіти, друкують на машинках, мріють купити хутрову шапку, накопичити на відпустку на морі чи на кавовий сервіз.

Комедія дель артеУ цьому світі вони закохуються, отримують підвищення, йдуть на пенсію і помирають. Комедія масок, які схожі на людей. Трагедія людей, які лише схожі на самих себе. Вистава дель арте без жодного слова, яка розповідає про нас і про наших бабусь. Про людей і про страхи, які лишились лише на портретах, але дотепер живуть у нашій свідомості.

Прем'єра 2021 року

Оригінальний жанр

Італійський режисер

Виставу створено за підтримки Посольства Італії в Україні та Італійського інституту культури в Україні.

Автор та режисер-постановник - Маттео Спіацці (Італія)Драматургиня - Марина СмілянецьХудожник-постановник - Юрій ЛаріоновХудожниця костюмів та масок - Христина КорабельниковаПомічниця режисера - Наталія ДуброваПерекладачка - Юлія КовальчукПродюсер - Стас Жирков

АКТОРИВладислав ПисаренкоКатерина КачанМихайло ДосєнкоДмитро ОлійникОлег ГоцулякАнтон Вахліовський