Вистава «Бульвар Сансет»

30 травня 2024

19:00

Київ, Будинок Актора

Квитки

Молодий сценарист Джо Гілліс намагається знайти своє місце в Голлівуді. Випадково він потрапляє в покинутий особняк на бульварі Сансет. Господинею виявляється знаменита зірка німого кіно велика актриса Норма Десмонд. Вона живе в ілюзорному світі. Колись знаменитий режисер німого кіно, а тепер  дворецький Макс закоханий у неї до нестями. Норма залишає альфонса Джо Гілліса жити в своєму особняку. Між ними виникають пікантні відносини. Готується велика кінопрем’єра!..

Іронічна комедія театру провокує глядачів  на комедійне сприйняття відомого голлівудського сюжету, але в сучасній інтерпретації. У виставі  акторами театру виконуються відомі світові музичні хіти. Бульвар Сансет – це красиві декорації. Бульвар Сансет – це незвичні костюми і цікаве рішення.  Бульвар Сансет – це безумна енергія акторської гри, яка завжди притаманна театру ВІЗАВІ.

 

Артисти:

Кирило Шевченко вдало перевтілюється в різних персонажів, при цьому залишається по справжньому комедійним, але завжди чутливим і розумним актором.

Борис Книженко вже багато років знімається в кіно. При цьому примудряється ще й грати в багатьох театрах і антрепризах. І усюди – головні ролі.

Тамара Морозова відома українська актриса театру і кіно. В її послужному списку зйомки в багатьох телесеріалах та фільмах. А у вільний час вона дублює світових голлівудських зірок. Також Тамара є автором театральних п’єс та кіносценаріїв. До сценарію цієї п’єси також торкнулася її рука.

Режисер вистави - художній керівник театру ВІЗАВІ – Євген Морозов. Актор, режисер, сценарист та ін…

Прем’єра відбудеться 30 травня в приміщенні Будинку Актора. Початок о 19.00.

Комедія  в одній дії.