Психологічний Клуб «Давай поговоримо». Vol. 29: «K-Pop: більше, ніж просто музика. Вплив корейської попкультури на особистість: особистий досвід та наукові результати»

01 травня 2024

19:00

Київ,

Событие прошло!

Психологічний клуб "Давай поговоримо" оффлайн. В затишному просторі в Києві.

Наша ідея - поєднати освітній контент з живою розмовою учасників.
Наші пріоритети: науковість, доказовість, інтерактивність та цікава подача матеріалу.

Наша мотивація - сформувати безпечне коло підтримуючих людей, з якими можна обговорювати реальні психологічні теми, розбирати кейси та ділитись досвідом без осуду. А також - змога завжди ставити питання кваліфікованому спеціалісту, питати про допомогу, шукати консультації.

На другий рік повномасштабного вторгнення, якому передувала пандемія з ізоляцією вдома, у людей сформувався голод за оффлайн-форматом. Ми пропонуємо затишний простір, цікаву інтерактивну подачу інформації від кваліфікованого спеціаліста протягом 20-30 хвилин, а решту часу (приблизно 1.5 години) - усі відвідувачі висловлюються і діляться своїм досвідом на задану тему за бажанням (все добровільно та екологічно, нікого не будуть примушувати ділитись). Модератор слідкує за порядком, балансом часу на кожного учасника і також може ставити запитання фахівцю. Чай, кава та солодощі - обов'язкові і входять у вартість квитка.
Учасники: психолог, модератор, учасники клубу.

01 травня 2024.

Фахівчиня: Хорошун Катерина, магістр психології, членкиня НПА, аспірантка Київського столичного університету ім. Б. Грінченко, кей-попер із 9 річним стажем.
Модераторка: Ліза Козленко - монітор клінічних досліджень, хімік, військовий журналіст, блогерка, підприємець.
Тема: Vol. 29: "K-Pop: більше, ніж просто музика. Вплив корейської попкультури на особистість: особистий досвід та наукові результати".

ПРО ЩО БУДЕМО ГОВОРИТИ?
Що таке корейська популярна культура?
Не музикою єдині: які основні складові корейської попкультури в Україні?
K-pop як культурний феномен: що він формує у молоді?
Хто такі кей-попери?
Позитив та негатив в корейській попкультурі. Критичне осмислення феномену.
Корейська vs українська культура: протистояння чи можливість навчитися?
Особистий досвід перебування в полі корейської попкультури.