Рок за Перемогу

19 травня 2024

18:00

Київ, МЦКМ

Квитки

19 травня з 18.00 у Міжнародному центрі культури і мистецтв профспілок України відбудеться благодійний концерт «РОК ЗА ПЕРЕМОГУ» - метою якого є збір коштів на протезування українських воїнів, що зазнали тяжких поранень під час захисту Батьківщини.

В програмі концерту: виступ популярних українських гуртів: “Тінь Сонця”, “ОТ VINTA”, “Крутий Заміс”, “Вій”, “Брати Гадюкіни”, “ТІК”, та дует «ТЕЛЬНЮК: Сестри», які виконуватимуть свої відомі композиції під музичний супровід Зразково-показового оркестру Збройних Сил України. Ведучі концерту – Сашко Лірник та Анна Заклецька. Режисер концерту – Сашко Лірник. Художне оформлення та дизайн Лауреата Національної премії ім. Т.Г. Шевченка Андрія Єрмоленко. Технічне забезпечення здійснює компанії “Комора” та «Prestige Concert».

З 17.00 передбачається проведення тематичних виставок-продажів робіт художників, фотографів, художніх виробів з військових трофеїв та артефактів, автографсесії з письменниками, учасниками рок гуртів.

Всі учасники благодійного заходу долучились до його організації та проведення на волонтерських, благодійних засадах.

Гроші зібрані на благодійному заході будуть направленні на складне ендопротезування кінцівок захісників України.

Організатор концерту Благодійний фонд “Мистецька Сотня України” заснований діячами культури України. Наразі, головний напрямок роботи фонду – забезпечення проведення операції по складному ендпротезуванню суглобів українських військовослужбовців. За останні шість місяців, за рахунок благодійних внесків, було профінансовано 10 операцій.

Операції робить команда високопрофесійних фахівців на чолі з одним з провідних хірургів України – ортопедом-травматологом к.м.н. Олександром Галузинскім. Воїнів оперували у Центрі складного ендопротезування, остеоінтеграції та біоніки на клінічних базах діагностично-лікувального центру MIRUM clinic, Київської обласної клінічній лікарні № 2, Національного військово-медичного клінічного центру “Головний військово-клінічний госпіталь”.

Проведення благодійного мистецького заходу послужить справі єднання українців у боротьбі з російським агресором, а зібрані кошти нададуть можливість українським воїнам, що отримали тяжкі поранення, жити повноцінним життям.