VIP Тернопіль. Нова програма

13 червня 2024

18:00

Київ, МЦКМ

Квитки

«V.I.P. ТЕРНОПІЛЬ» у Києві
з великою НОВОЮ ПРОГРАМОЮ - на підтримку ЗСУ

13 червня легендарна команда «V.I.P. ТЕРНОПІЛЬ» - ті самі Танька й Володька та КУМ із «Одного разу під Полтавою» - дасть великий сольнийконцерт у МЦКМ (Жовтневий Палац). На вас чекають патріотична НОВА ПРОГРАМА, море гумору та хіти гурту «Кіп'яток»!

Від початку війни команда «V.I.P Тернопіль» зайняла оборону на волонтерському фронті. Командою вже придбано 176 - позашляховики, буси, пікапи, грузовик, 80 дронів, 300 бронежилетів, 28 тепловізорів, амуніція та багато іншого.
Наразі команда має запити від наших військових на 30 автомобілів. Саме тому колектив чекає кожного на своєму концерті, щоб разом допомогти нашим захисникам. На сьогодні у турі містами України зібрано понад
1 500 000 грн та артисти не планують зупинятися.

«V.I.P Тернопіль» не тримають таланту «при собі», адже немає для них вищого задоволення, ніж дарувати радість людям. Одже чекаємо на вас на концерті, наповненому кращими гумористичними номерами, музикою, натхненням, міркуваннями та вірою в краще! Неймовірне виконання нових та відомих хітів, життєстверджувальні й патріотичні зарисовки, яскраві експромти та сюрпризи подарують вам добрий настрій та надовго залишать цей вечір в пам’яті!

Приходь, підтримай ЗСУ і зарядись позитивом!

ЩО: Велика нова програма «V.I.P Тернопіль»
ДЕ: МЦКМ (Жовтневий Палац); Алея Героїв Небесної Сотні, 1
КОЛИ: 13 червня, 18:00

Концерт передбачає наявність усіх необхідних заходів безпеки!
У разі повітряної тривоги всі глядачі та артисти разом чекатимуть на її закінчення у безпечному місці, після чого концерт буде продовжено!
Якщо повітряна тривога триватиме до початку заходу – концерт розпочнеться пізніше, через 30 хвилин після її закінчення (але не пізніше 20:40).
Слава Україні!