Вистава-стендап «Боятися немає сенсу»

14 квітня 2024

18:00

Київ, Національний центр театрального мистецтва ім. Леся Курбаса (НЦТІ ім. Леся Курбаса)

Событие прошло!

Боятися немає сенсу - це стендап-вистава, що відтворює життя простого піхотинця через комедійні моменти та ситуації, починаючи від моменту мобілізації й закінчуючи фронтовим життям. Так. Це комедія. Саме за допомогою сміху, іронії та гумору автор розповідє про життя на передовій. На війні сміються теж. Сміх присутній і виявляється у найнесподіваніших моментах, особливо після складного бою. Саме тому це комедія про війну - живий діалог із глядачем. На питання, як можна сміятися з такого жахливого явища, як війна, автор відповідає: "Не лише можна, але й потрібно". Адже це не просто насмішка - це сміх, який виступає ліками та захищає психологічно від стресу в умовах війни.

Навіщо йти на виставу про війну під час самої війни? Щоб посміятися з війни. Щоб зняти стрес. А ще це унікальна можливість дізнатися про життя під час АТО та відчути, з чого все починалося. "Боятися немає сенсу" - це не просто вистава про війну, це реальні спогади автора, викладені прямо і без цензури. (Вистава призначена для глядачів 18 плюс. Присутня нецензурна лексика).

Для кого ця вистава?
Для того хто хоче посміятися у складні часи. Для того хто хоче дізнатися про війну те, чого не розповідають інші. Для тих кого не бентежать мати.